20 dkg krémsajt, 25 dkg juh, vagy tehéntúró, 10 dkg vaj, 1 kisebb fej hagyma, különböző színű paprikák, só, bors
1. A hozzávalókat nagyon finomra kidolgozzuk, a paprikákat kockákra megvágjuk, hozzávegyítjük a túróhoz, szépen eldolgozzuk és beletöltjük a paprikákba.
2. Szeletekre vágva tálaljuk.
A felaprított vöröshagymát összekeverjük a cukorral, az ecettel és a vízzel. Jól összedolgozzuk, majd másfél órát pihentetjük. A tejfölt összekeverjük a majonézzel és a mustárral,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA franciasaláta alapot megfőzzük, majd kihűtjük. A vizet fél leveskockával és a zselatinnal összeforraljuk. Szobahőmérsékletűre hűtjük. A majonézt, a tejfölt, a mustárt, a borsot,...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. Őzgerincformát kibélelünk folpack-kal, és az aljára sonkát teszünk Maradjon meg 3 db a tetejére. 2. A tejfölt és a majonézt összekeverjük. 3. Az uborkát, a sárgarépát, a...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA szeletelt, olajjal kevert fűszerekbe forgatott húst serpenyőben pirítsuk meg, majd fedő alatt közepes lángon pároljuk 5-8 percig. Mielőtt megtöltenénk, a tortilla lapok mindké...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű