5 tojás, 4 dkg téliszalámi, apróra vágott zöldpetrezselyem, csipetnyi só és bors, 1 ek tejföl, 1 kk ketchup, 2 kk szobahőmérsékletű vaj, vagy margarin
1. A tojásokat megfőzöm, lehűtöm, kettévágom.
2. A szalámit apróra vagdalom.
3. A sárgáját kiveszem és összegyúrom a többi hozzávalóval.
4. A masszát habzsákkal visszatöltöm a fél tojásokba.
5. Tetejüket az évszaknak megfelelő diszítőelemmel díszítem
1. A sajtot alufóliában forró vízben 20 percig főzzük, majd 30x30 cm-re kinyújtjuk. 2. Kibéleljük vékony sonkaszeletekkel, majd rákenjük a krémet. 3. A vajat összekeverjük...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézElkészítés menete: Az első és legfontosabb teendőd a tojásfőzés. Keress egy megfelelő méretű lábast, amiben kényelmesen elférnek majd a tojások. és egymástól nem zavartatva főhe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kaszinótojás elkészítéséhez először a tojásokat 10-12 perc alatt keményre főzzük, majd lehűtjük, és megpucoljuk. A franciasalátához egy gyorsforralóban a zöldségkeverékhez adunk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Ezeket mixer segítségével jól kikavarni egy virslit beleállítani a paprikába és körberakni töltelékkel, de lehet többféle színű paprikákat apróra összevágni és a túróba belekava...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz