14 db tojás, 1 dobozos májkrém, 10 dkg vaj, 2 kk mustár, só, bors, tejföl
1. A tojásokat keményre megfőzzük, 4 db-nak az alját vágjuk le, a többit hosszan kettészeljük.
2. Sárgájukat óvatosan kiemeljük és tálba rakjuk.
3. Hozzátesszük a májkrémet, vajat, mustárt és annyi tejfölt hogy jó krémszerű pasztát kapjunk.
4. Nyomózsák segítségével betöltjük a tojássárgáják helyére.
5. Melyiknek az alját vágtuk le ráhelyezzük a franciasaláta tetejére, két paradicsomot kettévágunk, kiszedjük a közepét ,rátesszük a saláta tetején levő tojásokra, vajból kés segítségével pöttyöket teszünk, mérges gombát alakítva, a többivel körberakjuk.
6. Paprika pasztával, petrezselyem zölddel díszítjük.
1. A paradicsomokat kettévágjuk, a belsejüket kiskanállal kiszedjük (ezt másra használjuk föl). 2. A füstölt sajtot a megtisztított retekkel együtt, gyufaszálnyi csíkokra vágju...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A hozzávalókat nagyon finomra kidolgozzuk, a paprikákat kockákra megvágjuk, hozzávegyítjük a túróhoz, szépen eldolgozzuk és beletöltjük a paprikákba. 2. Szeletekre vágva tál...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA sütőt 180 fokra előmelegítjük. A tojásokat megfőzzük, majd kihűtjük és megpucoljuk. Egy gáztepsibe sütőpapírt terítünk, majd kevés olajjal megkenjük (így sokkal könnyebben le...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA csicseriborsót megfőzzük, leszűrjük, összeturmixoljuk a citromlével, olajokkal, sóval, borssal. Ha túl sűrűnek találjuk, akkor a főzőléből tegyünk hozzá.
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű