4 zöldpaprika, 30 dkg sonkakrém v. krémsajt, reszelt torma
1. A zöldpaprikát megmossuk, kettévágjuk, magházukat kiszedjük.
2. Az így keletkezett üregekbe belekenjük a tölteléket, tálra rakjuk, kemény tojás karikákkal, valamint paradicsomcikkelyekkel díszítve, behűtve tálaljuk.
1. A vegyes zöldséget feltesszük főni sós vízbe, de ne főzzük szét a zöldséget, forrástól 10-15 percig főzzük. 2. Teljesen ki kell hűlnie. 3. Tormakrém: a túrót, krémsajtot...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA franciasaláta-alapot puhára főzzük, majd leszűrjük. A burgonyát héjában megfőzzük, majd meghámozzuk és kihűtjük. Kockára vágjuk az almát, az uborkát és a burgonyát. Mind ezeket...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűAz alapanyagokat jól kikeverjük, kihabosítjuk.
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA zsemlét annyi tejben, hogy ellepje, beáztatjuk. A tojásokat enyhén sós vízben keményre főzzük, megpucoljuk és félbevágjuk. A sárgákat óvatosan kiemeljük egy külön tálba és villá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű