10 szelet gépsonka, 2 ek reszelt torma, 1 dl tejszín, 1 kk porcukor, 1 kk mustár, késhegynyi őrölt bors
1. A tejszínt a cukorral kemény habbá verem és lazán belekeverem a tormát, a mustárt és a borsot.
2. A sonkatekercseket megtöltöm a tormahabbal, mindkét végét reszelt tormába mártom és tálon szépen díszítve tálalom.
A csirkemellet felszeleteljük, a fokhagymás tejbe áztatjuk, és kb. 1 órát a hűtőben hagyjuk. Ezt előző este is megtehetjük, annál jobb. Közben a mirelit zöldségeket megpároljuk, k...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lencsét sós vízben megfőzöm. Babérlevéllel, fokhagymával ízesítem. Ha kész leszűröm és hagyom lehűlni. Közben megfőzöm a virslit és felkarikázom. Egy tálban összekeverem a főtt...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A sajtkrémet a vajjal habosra keverjük. 2. Hozzáadjuk a majonézt, a mustárt és a tormát. 3. Ízlés szerint sóval, borssal fűszerezzük. 4. A gépsonkaszeletek közepére...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A paradicsomokat megmossuk, szárral szemközti, gömbölyű felükről levágjuk a kalapkájukat. 2. Belsejüket kivájjuk, enyhén besózzuk, majd üregükkel lefelé fordítjuk, hogy levü...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz