5 dkg reszelt torma, 10 kemény tojás, 2 ek majonéz, 1 ek cukor, 1 ek citromlé, bors, só
1. A tojásokat meghámozom, hosszában kettévágom.
2. A sárgáját villával összezúzom és összekeverem a többi hozzávalóval.
3. A masszát nyomózsákba rakom és szépen visszatöltöm a fél tojásokba.
4. A tetejét gyümölcs, vagy zöldségszeletekkel (negyed kivi szelet, hosszában szeletelt gombafej stb) díszítem.
Egyik kedvenc ételem a majonéz (ritkán használt magyar nevén olajvaj), szinte mindenhez képes vagyok enni belőle. Ugyanakkor nem szeretem azt a fehér, kenőcsös állagú bolti vacakot...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesKeverd össze a tojásokat a felengedett spenóttal, a liszttel, sóval és fokhagymaporral. Öntsd a mssszát egy sütőpapíros tepsibe és süsd meg előmelegített sütőben. Ha kész, borítsd...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tonhalat lecsepegtetjük, majd alaposan kikeverjük a vajjal és a majonézzel.
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű1. A juhtúrót áttörjük, a vajjal simára keverjük. 2. Hozzáadjuk a reszelt vöröshagymát, a mustárt, az összezúzott fokhagymagerezdeket, őrölt pirospaprikával, sóval, borssal és...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű