2 csésze natúr joghurt, 1 db uborka, zúzott fokhagyma, olívaolaj, só, bors (ízlés szerint), pár csepp citromlé
1. Az uborkát durvára reszeljük, lecsepegtetjük.
2. A joghurttal összekeverjük a fokhagymát, hozzáadjuk a citromlevet (nem feltétlenül).
3. Ebbe belekeverjük az uborkát, sót, borsot.
Nyers zöldséggel (sárgarépa, uborka, paradicsom) vagy húsokkal, hallal tálalhatjuk.
A hozzávalókat apró darabkákra felkockázzuk. A tejfölt a majonézzel, sóval és a borssal elkeverjük. Egy kevés fehérborecettel és porcukorral ízesítjük. Egy tálban...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA burgonyát megmossuk és héjában megfőzzük. Ha kihűlt meghámozzuk és karikára vágjuk. A lilahagymákat félbevágjuk és vékonyan felszeleteljük. A vízből, cukorból, sóból és az ecetbő...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA túrókrémet késes aprítóval vagy botmixerrel készítjük. A vaj ne legyen hideg, mert különben nem lehet jól, egyenletesen elkeverni a krémet. A túrót, a vajat, a mustárt, a sót és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA petrezselymet felaprítjuk, a zöldhagymát felszeleteljük, a paprikát vékony csíkokra vágjuk. A burgonyákat meghámozzuk, sós vízben megfőzzük. Vigyázzunk, hogy ne főjenek szét, cs...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű