1 kg zöldbab, 20 dkg füstölt kolbász, 1 kisebb húsos csont, répa, krumpli, petrezselyem, 1 paradicsom, 1 paprika, 1 dl tejföl, zsír, csipet liszt, pirospaprika, só
1. A zöldbabot, a zöldségeket a hússal és a kolbásszal megfőzzük. majd ha megpuhult rántást készítünk a zsírból, lisztből és paprikából és folytonos kevergetés mellett a levesbe csurgatjuk.
2. Ha összeforrt, akkor a tejfölt belekavarjuk, és még egyszer összeforraljuk.
A cukkinit és a krumplit vágjuk fel kisebb kockákra. A vöröshagymát pucoljuk meg, és vágjuk fel apróra. A kaprot csipkedjük le a szárról, majd szintén vágjuk fel apróra. A vaj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A vargányát 500 ml meleg vízben kb. 15 percet áztatjuk. Majd leszűrjük, az áztatóvizet felfogjuk. A vargányát kinyomkodjuk, majd apróra vágjuk. 2. A csiperkét és a hagymát apró...
Elkészítési idő: 28 perc Nehézség: KönnyűA sütőtököt feldarabolom és megsütöm. A hagymát felkockázom és a vajon megdinsztelem. Hozzáadom a fűszereket és a felaprított sült tököt, felöntöm húslével, vagy vízzel. Botmixer...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA karfiolt rózsáira szedjük, alaposan megmossuk. A póréhagymát felkarikázzuk, majd 2 evőkanál olívaolajon pirítani kezdjük. Pár perc múlva hozzáadjuk az aprított fokhagymát, nagy c...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű