60 dkg zöldborsó, 1 csirkeaprólék, petrezselyem, zsír, liszt, pirospaprika, só
1. Párolj puhára személyenként 15 dkg zöldborsót, ha lehet csirkeaprólékkal együtt, egy kevés petrezselymes zsíron.
2. Csinálj hozzá híg, piros, kissé paprikás rántást, és engedd fel vízzel. Ha nem aprólékkal főződ, lehetőleg csontlével ereszd fel.
3. Apró galuskát vagy rongyos tésztát főzz bele.
Az apró kockára vágott vöröshagymát némi zsiradékon megpárolom, majd hozzá adom a megpucolt, felkockázott burgonyát és ezt is megdinsztelem. Hozzáadom a zúzott fokhagymát, néhánysz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA ghee-n megpirítjuk kicsit a lisztet. Rögtön beleöntjük a paradicsomot, majd még a vizet és a cukrot, felforraljuk és kész.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zellert kisebb kockákra vágjuk, a felforrósított olajon átfuttatjuk, megsózzuk, majd kevés vízzel puhára főzzük. A megfőtt zellert a levével összeturmixoljuk, felengedjük kb. egy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket alaposan megtisztítjuk. A krumplit és a karalábét kockára, a répát és a petrezselymet karikára vágjuk. A csirkemellet apróra kockázzuk. A mellett 3 ek olajon fe...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű