kb. 20 dkg zöldborsó (most mirelit), 2 szál sárgarépa, 1 szál fehérrépa, negyed zeller, 1 fej vöröshagyma, 2-3 gerezd fokhagyma, 1 kis fej paradicsom, 1 kisebb paprika, petrezselyemzöld, só, bors, pirospaprika, vegeta
1. A karikára vágott répát és a zöldborsót pár ek olajon dinszteltem, majd hozzáadtam a többi zöldséget, fűszereztem, és felengedtem a szükséges mennyiségű vízzel.
2. Amikor megfőtt, mini-daragaluskát szaggattam bele és durvára vágott petrezselyemzölddel megszórtam.
A megsült sütőtök húsát kikaparjuk (süthetünk külön ehhez is tököt, de ez egy tökéletes maradékfelhasználó recept is egyben). A vajat megolvasztjuk, hozzáadjuk a finomra vágott fo...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűElkészítés: Tisztítás után a zöldségeket, a gombát és a hagymákat aprítom. Felhevített vajban magas hőfokon a zöldségeket a hagymákkal addig párolom, ameddig nagyja levét elpáro...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajon üvegesre pirítjuk a felaprított hagymát, hozzáadjuk a kis kockákra vágott zellert, az aprított petrezselymet, koriandert, a kurkumát, fahéjat, gyömbért. Rádobjuk a kockákra...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz