menu

Családireceptkönyv.hu

Zöldborsóleves


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


0,5 kg zsenge borsó, 2 szál répa, 1 szál fehérrépa, 1 cs petrezselyem, 3 ek olaj, 2 ek liszt, só, ízlés szerint cukor

Elkészítés:


1. A borsót, a karikára vágott zöldséget és a finomra vágott petrezselymet olajon megpároljuk, liszttel meghintjük.

2. Felengedjük vízzel, és puhára főzzük.

3. Tojásos galuskát főzünk bele.

Zöldborsóleves

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Lucskos káposzta
Lucskos káposzta

A húst kb 3 liter vízben odateszem főni,hozzáadom az apróra vágott hagymát ,kaprot,csombort sót és borsot.Addig főzöm míg a hús puhára fő. Kiszedem a csontokat és beleteszem az a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Erika
Gyöngytyúk  húsleves
Gyöngytyúk húsleves

A húst hideg vízben teszem fel főni. Ha fel forrt a tetejére feljövő habot folyamatosan leszedem. Ha már nem kell habozni, akkor teszem bele a zöldséget és a fűszereket, sót Lass...

Elkészítési idő: 5 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Bajor perecleves
Bajor perecleves

Egy lábosban kevés olajon a karikára vágott hagymát aranyszínűre sütöm, majd kiszedem, félreteszem. A maradék olajon megpirítom a felkockázott hagymát, felöntöm a sörrel, felforral...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Írta: Zsuzsa
Frankfurti leves
Frankfurti leves

Legelőször feltesszük a csontlevest. Egy lábasban 2 dkg zsírt olvasztunk, beletesszük a finomra vágott hagymát és üvegesre, puhára pároljuk. A kelkáposztát megtisztítjuk, megmossuk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk