menu

Családireceptkönyv.hu

Zöldpaprika fokhagymás juhtúróval töltve


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


4 db húsos zöldpaprika, 10 dkg juhtúró, 10 dkg krémsajt, 10 dkg vaj, 3-4 gerezd fokhagyma, 1 cs petrezselyemzöld, só, őrölt bors

Elkészítés:


1. A juhtúrót áttörjük, a krémsajttal meg a vajjal simára keverjük.

2. Hozzáadjuk az összezúzott fokhagymagerezdeket, a fölaprított petrezselymet, sóval, őrölt borssal ízesítjük.

3. A paprikák szár felőli végét levágjuk, a magokat és az ereket eltávolítjuk.

4. Bő vízzel kimossuk és lecsöpögtetjük.

5. A fokhagymás túrókrémet szorosan a paprikákba nyomkodjuk és legalább fél napra, behűtjük.

6. Ujjnyi vastag szeletekre vágva, vagy hosszában negyedelve kínáljuk salátalevelekkel bélelt tálon.

Zöldpaprika fokhagymás juhtúróval töltve

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hidegtálak,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Laura
Sonkatekercs tál
Sonkatekercs tál

A különböző krémeket kikeverjük, és nyomózsákból a sonkaszeleteket megtöltjük vele, feltekerjük, elrendezzük a tálon, lekenjük aszpikkal kétszer. Díszítés: a sonkatekercsekre csill...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Bertalan
Franciasaláta szeletelve
Franciasaláta szeletelve

Elkészitjük a franciasalátát,megfőzzük a tojásokat,a leirás alapján megcsináljuk a zselatint is. Az őzgerinc formát kibéleljük folpackkal,belesimitjuk a saláta felét.Hosszában ráh...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Erika
Matbucha (matbuha) szósz
Matbucha (matbuha) szósz

A paprikákat szélesebb szeletekre vágom és kicsi olajon megsütöm a héjas oldalát, teflonban. Amikor látom, hogy megsült, leszedem a héjáról a paprikák húsát. Olajon megfuttatom...

Elkészítési idő: 2 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar MÁJAS
MÁJAS

Egy kg sertés vagy csirke máj,, bármely meg felel,, egy kg zsír szalonna, egy kg sertés hus, egy kg hagyma, fűszerek ízlés szerint, só, fehér bors, fahéj, szerbors, kevés majoránna...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk