20 dkg sárgarépa, 20 dkg gyökér, 20 dkg karalábé, 2 ek étolaj, 2 dkg liszt, só, vegeta, petrezselyem
1. A zöldségeket apró kockára vágjuk és az olajon megpároljuk.
2. Amikor puhulni kezd, meghintjük a liszttel és felengedjük vízzel.
3. Ízesítjük sóval, vegetával, tálaláskor apróra vágott petrezselyemmel díszítjük.
A vöröshagymát letisztítjuk, apróra felkockázzuk, és az olajban üvegesre pirítjuk. A fűszerpaprikát hozzátesszük, és vizet adunk hozzá. A karajcsontot megmossuk, darabokra...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA zöldborsót megpároltam, kb 5 perc kell hozzá, majd azonnal jeges vízbe tettem. Utána kevés vajon lepirítottam, majd felöntöttem zöldség alaplével. Belereszeltem egy gerezd fokha...
Elkészítési idő: 0,5 óra Nehézség: KönnyűA felkockázott burgonyát ,zellert és sertésszüzet felöntjük a víz- füstölt hús lé keverékkel. Jöhetnek a fűszerek és zúzott fokhagyma. Ha már megpuhult a zöldség, jöhet a "habarás"...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA főzésre előkészített csirkedarabokat kicsontozzuk, csak a szárnyak végét és a hátát hagyjuk egyben. Fazékba tesszük, és felöntjük annyi hideg vízzel, hogy a hústól számítva egysz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű