1.réteg
25 dkg keksz összetörve (pl zabkeksz)
10 dkg szobahőmérsékletű vaj
2 evőkanál nutella (a krémhez megadott 40 dkg-ból kivéve)
3 evőkanál pirított, összetört törökmogyoró
2. réteg
500 g sajtkrém vagy mascarpone
40 dkg Nutella
3 dl hideg, magas zsírtartalmú habtejszín (habbá)
10 dkg porcukor
3.réteg
150 g csokoládé
150 ml habtejszín
A kihűlt pudingos krémhez keverjük. (gépi habverővel) A krémet kétfelé vesszük. Megtöltjük a lapokat és a tetejére piskótatallért rakunk. Tetejét olvasztott csokoládéval díszítjük...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A tésztához a margarint kikavarjuk a cukorral, egyenként hozzáadjuk a tojásokat jól kikavarjuk, hozzátesszük a szitált kakaóport, a sütőporral elvegyített lisztet. 2. Jól ös...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz2 egész tojás, 1 dl olaj, 2,5 dl natúr joghurt, 1 ek. ecet, 1 ek citromlé, 1 ek vaj, 12 gr sütőpor, 1 csipet só, 60 dkg liszt. Ebből szép selymes tésztát gyúrok. 20 percig pihente...
Elkészítési idő: 2 óra + Nehézség: KönnyűA csokit apróra tördeljük és a kávéval együtt felolvasztjuk (csak néhányszor keverjük!) egy hőálló tálban, vízgőz felett (a tál alja ne érjen a forró vízbe!), majd félretesszük lan...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű