500 ml tej
40g keményítő
150g cukor
40 g kakaó
150g étcsoki
vaníliaaroma
6 lap zselatin
Pudingot főzünk.
A gáztól levéve hozzáadjuk a csokit,simára keverjük.
A meleg pudinghoz egyesével hozzáadjuk az 5-10 percig hideg vízben megpuhított zselatin-lapokat. Hagyjuk kihűlni, hűtőben tároljuk.
Másnap felverjük a tejszínt és óvatosan a puding alá forgatjuk.
A meggyet kimagozzuk, a többi gyümölcsöt is kimagozzuk, és feldaraboljuk. Egy lábosba tesszük őket. Felengedjük 1 liter vízzel, és feltesszük főni. Közben beledobáljuk a fűsze...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A jól megmosott narancsok héját lereszeljük, és egy kis edénybe félretesszük (máskor felhasználjuk), majd a narancs levét alaposan kifacsarjuk. 2. Hozzáadjuk a többi narancs...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tejben feloldjuk a porcukrot, belemorzsoljuk az élesztőt, és hagyjuk felfutni. A lisztet tálba szitáljuk, elkeverjük benne a sót. Hozzáadjuk a feldarabolt vajat, a tojások sárgáj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű