Piskóta
Krém:
- 4dl tej
- 1 vaníliás puding + megfőzni
-1 kis ráma
- 20dkg cukor
-1 gesztenye
A piskótát ketté vágjuk ,krémmel megtöltjük és a tetejét is. Gesztenyével díszítjük
Összeállítom a tésztát: liszt + gyömbér + vaj = összemorzsolom Hozzákeverem a barna cukrot Egy kicsi tepsi vagy jénai aljára szórom a gyümölcsöket Rászórom a vajas morzsát 200...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA fentieket összekeverjük, hasonló állagot kell kapnunk, mint az alaprecept esetében. 2 x 2,5 merőkanállal (műanyag fehér merőkanál) öntünk egy dupla gofris sütésre.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőkészítés: Az epret megmossuk, néhány epret félreteszünk a szárával együtt. A maradék epret megtisztítjuk, és kis darabokra vágjuk. A sütőformát (a dobozban található) a leírás...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA gyümölcsöket kockára vágjuk és a többi hozzávalóval összekeverjük. 200 C-on kb. 15 percig sütjük.
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű