menu

Családireceptkönyv.hu

Almaleves - krémes, fahéjas (paleo-vegán)


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- 1 liter limonádé (citromlé, víz, édesítő)
- 3 alma
- 1 banán
- 0,5 tk. fahéj
- 1 merőkanál almakompót lé

Elkészítés:


Első lépésként készítettem 1 liter limonádét (frissen facsart citromléből, bio citromhéjbólés negyedannyi cukorhelyettesítővel).
Ezután megpucoltam 3 db almát, felkockáztam és a limonádéban puhára főztem.
Végül egy érett banánt, ½ tk. őrölt fahéjat és 1 merőkanál almakompót levet összeturmixoltam, és ezzel sűrítettem a levest.

Almaleves - krémes, fahéjas (paleo-vegán)

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Zöldbab leves (hideg kapros)
Zöldbab leves (hideg kapros)

A rövid (csövekre) tördelt zöldbabot megmossuk, és egy nagy edénybe bő vízzel feltesszük főzni. A főzővízbe sót és az összekötözött csomagnyi kaprot beletesszük. Miután megfőtt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar hamis turos
hamis turos

30×20 cm-es tepsibe beleszórjuk a száraz tésztát (nem kell semmi zsiradék alá és nem is kell megfőzni) A tojás sárgákat a cukorral jó habosra kikeverjük, majd hozzáadjuk a citrom h...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Katalán gazpacho
Katalán gazpacho

A paradicsomot meghámozzuk, a zöldpaprika magházát eltávolítjuk, majd húsukat 1 cm-es kockákra vágjuk. Apró kockákra metéljük a vöröshagymát is. Ízesítjük a zúzott fokhagymával, az...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Roberta
ostoros kalács
ostoros kalács

Elkészítés: A tejbe tegyél 6 dkg cukrot, kézmelegre hevítsd fel. Ebbe tedd a morzsolt élesztőt, és meleg helyen keleszd meg. A lisztbe tegyél csipet sót, keverd el, ezután a tojáss...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk