• 1 M-es tojás
• 60 g light kókusztej (vagy ki milyet használ)
• 1 g só (nagy csipet)
• 10 g Szafi Fitt CH csökkentő lisztkeverék
• csipet szódabikarbóna
A tojást a kókusztejjel egyneművé keverjük, majd beleöntjük a sóval és szódabikarbónával elkavart lisztet, végül csomómentesre keverjük.
A fűszerezett húst/zöldséget ebbe a masszába forgassuk meg, majd szilikonos lapon sütőben süssük készre. Sütés előtt fújjuk be a húst olajsprayvel. (ha sütőpapírt használunk akkor azt is, hogy ne ragadjon rá.)
Előmelegített sütőben, légkeveréses funkción, 180 fokon 45 percig süssük (fél időben fordítsuk meg!).
Természetesen forró kókuszolajban is kisüthetjük. :)
A húst 3-4 dkg-os, egyenletes kockákra vágjuk. Zsírt hevítünk, melyben a finomra vágott vöröshagymát aranysárgára pirítjuk. Lehúzzuk a tűzről, és hozzákeverjük a pirospaprikát. Hú...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A pörköltmaradékot a levével együtt ledarálom, majd habosra keverem a puha vajjal.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézVizet forralunk és a húsokat beletesszük. Kb. 5 perc forrázás után a vizet leöntjük róla a sok habbal együtt, a húsokat megmossuk, a fazekat tisztára mossuk és újból feltesszük a...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA szalonnát apróra vágjuk, zsírjára pirítjuk. Hozzákeverjük a felkockázott füstölt húst, a karikákra vágott kolbászt, a kétféle hagymát, és addig pároljuk, amíg a hagyma opálossá n...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű