- 20 dkg liszt (10 ek.)
- 2 tojás
- 3 dl tej
- 2 dl szénsavas ásványvíz
- csipet só
- ¾ dl olaj (5 ek.)
A hozzávalókat csomómentesre keverjük és kisütjük.
A tejet a vanília pudinggal megfözzűk és ha kihűlt hozzá keverjük a Rama margarint és a porcukrot. A gesztenyemasszát összekeverjük a rummal és egy csapot evőkanál porcukkoral.Ka...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűElkészítés: Először a folyadékban elkeverjük az útifűmaghéjat, hozzáadjuk a sütőport egy csipet eritritet jól megkavarjuk és félre tesszük, ez lesz a kovász! Egy nagy edényben öss...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet a szódaporral elkeverjük, hozzáadjuk a margarint, a cukrot, a vaníliát és a tojások sárgáját és tejjel, vagy tejföllel könnyen nyújtható tésztát gyúrunk belőle. A tojások...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűNagyon gyorsan el tudjuk készíteni. Keverjük el a cukrot a vízzel, tegyük egy duplafalú edénybe, majd addig forraljuk és kevergessük, míg sűrű szirup nem lesz belőle. Mikor el kezd...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű