- 1 cs. háztartási keksz (négyzetes)
- 2 cs. vaníliás cukor
- 0,5 l tejszín
- 10 dkg kókuszreszelék
- 25 dkg margarin
- 8 dl tej
- 3 cs. vaníliás pudingpor
- 20 dkg porcukor
A pudingot megfőzzük. A porcukrot habosra keverjük a margarinnal, majd a kihűlt pudinghoz adjuk. A kekszet egy tepsi aljára tesszük, erre megy a pudingos krém. A tejszínt a vaníliás cukorral kemény habbá verjük, majd beletesszük a kókuszt. Ezt kenjük a pudingos krém tetejére. A tetejét megszórjuk reszelt csokival.
A hozzávalókat csomómentesre keverjük. Majd sűrűre főzzük. Tejszínhabbal díszítjük (legjobb, ha Hulala tejszínből készítjük, mert nem esik össze).
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűAz alapanyagokat a liszt kivételével egy edényben lassan, kevergetve felforralom, és rögtön le is húzom a tűzről. Ezután belekeverem a lisztet. A sütőt 170 C fokra bemelegítem....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tojások sárgáját keverjük fehéredésig a cukorral és a sóval. 2. Ezután keverjük hozzá a tejet, a lisztet is és a mazsolát is. 3. Verjük kemény habbá a tojásfehérjét, és óvat...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tésztához összegyúrjuk a hozzávalókat és folpackba csomagolva 1 órára a hűtőbe tesszük. 2. A tejet a cukrokkal felforraljuk, a pudingport simára keverjük a narancslével és...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz