• 25 dkg túró
• 1 tojás
• 30 dkg meggy
• 2 csapott ek. darált zabpehely (lehet 4-5 ek. darált kókuszreszelék)
• édesítő
• vanília aroma
• reszelt citromhéj
• ¼ tk. szódabikarbóna / sütőpor
Krémesre keverjük a hozzávalókat, majd 170°C-on 40 perc alatt megsütjük.
Vaníliás krémhez: a szokásos módon elkészítjük a pudingot. Csokiöntethez: 1 dl habtejszínben felolvasztjuk a tortabevonót, majd hozzáadjuk a kakaóport, cukrot és a rumaromát. Pár...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA tojássárgáját habosra keverjük a Steviaval, majd hozzákeverjük a zabkorpát, a szalalkálit, a 10 evőkanál vizet, és óvatosan bele forgatjuk a tojásfehérje habját is. A tepsit kio...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMézes lap: A sütőt előmelegítjük 190 fokra. A mézes lap hozzávalóiból közepesen lágy tésztát gyúrunk. Kétfelé vesszük, és egymás után 2 lapot sütünk egy 30*38 cm-es tepsi hátulj...
Elkészítési idő: 60-120 Nehézség: KözepesA vajat, porcukrot, mézet kihabosítjuk, majd hozzáadjuk a tojásokat, és azzal is habosra keverjük. Egy másik tálban összekeverjük a lisztet a szódabikarbónával és a fahéjjal, és a...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes