1kg birsalma héjastól, magháztól megtisztítva, kevés vízzel puhára főzve, turmixolva, kicsit főzzük, míg az edény alját nem látni, majd 80 dkg cukrot, 1 vaníliás cukrot adunk hozzá, és sűrűre főzzük. Tehetünk bele darabos diót!
1. A májat megmossuk, megtisztítjuk és kockákra vágjuk. 2. Egy nagyobb lábasban vagy serpenyőben a kacsazsírt felhevítjük, majd szépen sorban rádobáljuk a hagymákat, a májat, a pa...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tejfölt meglangyosítjuk hozzáadunk egy tk. cukrot, majd az élesztőt és hagyjuk felfutni. A lisztet egy tálban elmorzsoljuk a vajjal, hozzáadjuk az élesztős tejfölt, a sót, a tojá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKezdjük a felső réteggel, mert ennek picit hűlnie kell. Elkezdjük karamellizálni a 8 dkg cukrot, majd mikor már felolvadt, hozzáadjuk a mézet, kis keverés után az összetört (nem d...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Nehéz