8 tojásból kakaós piskóta, Meggy krém: 1 üveg meggy befőttből pár szemet leveszek díszíteni, a többit magozom, mejd turmixolom, 3 dl lével, felforralom, adok hozzá ízlés szerint cukrot, majd 1 csomag vanília pudinggal besűrítem, ezt is meggylében oldom fel, nekem kicsit híg lett, így még tettem hozzá zselatint, Csokis krém: 3 dl tejben, 3 evőkanál cukorral, 1 cs. csokipuding sűrűre főzve, ha kihűlt tejszínnel lazítom, 3. krém: tejszín vaníliával felverve (én 1 l Hullalát használtam, ebből vettem el a csokis krémhez, és díszítettem. A torta lapot 3-ba vágom, vissza teszem a torta formába, és felváltva körbe nyomom a krémeket, végén tejszínnel bevonom, majd az oldalát torta darával, vagy csoki reszelékkel megszórom, díszítem.
A tojásokat, az átszitált kakaóport és a cukrot egy fém keverőtálba tesszük és még hidegen csomómentesre keverjük. A keveréshez legjobb, ha kézi habverőt használunk, azzal könnyen...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kekszet a vajjal összekavarjuk, lekapcsolható oldalú sütőformába simítjuk és 170 fokos sütőben 10 percen át szárítjuk. A citromos joghurtot a porcukorral kikavarjuk. A zselatint...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük egy csipet só hozzáadásával. A sárgáját és a cukrot habosra keverjük egy robotgéppel. A cukros sárgájához hozzáadju...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt melegítsd elő 180 fokra. Az öt deka cukrot keverd simára az egyik tojással, majd szitáld hozzájuk a lisztet és a sütőport, valamint egy csipet sót, és keverd az egészet hom...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű