Tészta:
35 dkg liszt, 8 dkg puha ráma, 10 dkg porcukor, 2 evőkanál méz, 2 tojás, 2 evőkanál kakaó, 1-2 evőkanál tejföl, 1 teás kanál szódabikarbóna, csipet só,
Krém:
9 dl tej, 3 cs. vaníliás pudingpor, jó sűrűre főzzük, és még melegen 1 kanál rámát keverek bele
30 dkg ráma, 25 dkg porcukor, ha kihűlt a puding a kettőt egybe. Lap , krém fele, kávés, rumaromás, tejbe mártott babapiskóta, krém, lap, torta bevonó.
Alja omlos teszta 60 dkg liszttel. Vekonyan kinyujtjuk, amekkora a tepsi (gazsuto nagy tepsire valo). 3 tetezett evokanal morzsaval, amibe 1 evokanal porcukrot teszunk, megszorjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kimagozott meggyet lecukrozzuk, kis fahéjjal összekeverjük, és állni hagyjuk. Addig elkészítjük a tésztát: a lisztet, sütőport, porcukrot, citromhéjat összekeverjük, majd a mar...
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: KözepesÖsszegyúrni a tésztát, és a végén még 2 ek olajjal átgyúrni. Kicsi liszt a tetejére, majd letakarva keleszteni 45 percig. A tölteléket géppel összekeverni. A tésztát 6 kis cipóra...
Elkészítési idő: 2,5 óra Nehézség: KönnyűA száraz hozzávalókat összekeverjük,és a zsírral és ,tojássárgával gyors mozdulatokkal összegyúrjuk. Folpackba csomagolva 1 órára a hűtőbe tesszük. 3mm vastagra nyújtjuk és úgy s...
Elkészítési idő: 1/2 óra Nehézség: Könnyű