Vajas kekszet lerakunk, erre mikróban megmelegített mogyorókrém, rá a következő krém fele: 1cs. vaníliás cukor, 3 evő kanál cukor, 2 tojás sárgája, 0.5 l tej ebből sűrű krémet főzünk és kihűtjük, majd összekeverjük 25 dkg ráma és 15 dkg porcukor keverékével, erre megint 1 sor keksz, krém, keksz és a tetejére 2dl hullala, csoki reszelék.
A cukrot egy nyeles edénybe tesszük és közepes hőmérsékleten felolvasztjuk. Habverővel kell kevergetni, amíg csomómentes és aranybarna nem lesz. Ehhez adjuk a vajat, és addig kever...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA 200 ml tejben elkeverjük a vanillincukrot és a vanília aromát. A ribizlit megmossuk. A Házi krémes krémport a 800 ml tejjel, a tasakon szereplő elkészítési útmutatónak megfe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojasfeherjeket kezi robottal felverjuk Hozza adjuk a cukrot,utana a sutoporral elkevert lisztet adagolva Utana az aprora vagott csokit es a mazsolat Sutopapirral belelt puspo...
Elkészítési idő: 1 ora Nehézség: KönnyűA tojásokat a cukorral felhabosítom,hozzá mixelem a többi hozzávalót. Utoljára apránként a sütőporos lisztet,és lassan a hozzá a tejet is. A tepsi mérete : 20x30 -as
Elkészítési idő: 1 óra15 perc Nehézség: Könnyű