Tészta: 6 tojásos piskóta, normál tepsiben
Krém: 25 dkg darált keksz, 25 dkg porcukor, 25 dkg ráma, 1 dl kávé, 1 rumaroma, 2 evőkanál kakaó.
A kekszet összetörjük és egy tálba tesszük, hozzáadjuk a szoba-hőmérsékletű vajat,jól összekeverjük, majd fóliával kibélelt sütőformába simítjuk. A barackot botmixerrel pürésítjük,...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA cukrot világosbarnára pirítjuk, majd felöntjük a feketekávéval. Kihűtjük és összegyúrjuk a liszttel, a szalalkálival, a tojással és a zsírral. Három részre osztjuk. Kinyújtjuk ők...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A cukrot, lekvárt, rumos vizet, a mazsolával feltesszük főni. Kevergetjük és ha a cukor elolvad, a mazsola megduzzad, levesszük a tűzről és a kakaóport, citromhéjat...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kandírozott gyümölcsöket finomra aprítjuk. A cukrot, a mézet és a vajat a tejszínnel alacsony lángon kissé felmelegítjük – 2 perc elegendő. Hozzákeverjük a mandulát és a gyümölc...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű