Ebből a mennyiségből 36 db,duplázz!!
15 dkg búza-rétesliszt (BFF 55)
15 dkg búzaliszt (BL55)
12 dkg margarin
12 dkg porcukor
2 db tojássárgája
A habhoz
2 db tojásfehérje
12 dkg kristálycukor
15 dkg dió (darált)
A töltelékhez
15 dkg sárgabarack lekvár
A tészta hozzávalóiból tésztát készítek.
Kinyújtom a tésztát és nagyobb pogácsaszaggatóval kiszaggatom.
A kosárkába teszem a tésztát és belenyomkodom.
Tepsibe rakom. Mindegyik kosárka aljába 1 teáskanál házi baracklekvárt teszek.
A tojásfehérjét a cukorral tejföl sűrűségűre verem,majd belekeverem a darált diót.
Habzsák vagy evőkanál segítségével 3/4 részig megtöltöm a kosárkákat a diós habbal.
180 C fokon kb. 30-40 percig sütöm szép világosra. Porcukorral díszítem.
A hozzávalókat a kakaó, és a vaníliás cukor kivételével összegyúrjuk, és kettéválasztjuk. Az egyikbe belegyúrjuk a vaníliás cukrot, a másikba a két evőkanál kakaót. Az így kapott t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet, sütőport, cukrot, vaníliás cukrot, vajat és a tojásokat robotgéppel összekeverjük, majd hozzáadjuk a mogyorót és az étcsokit, majd fakanállal elkeverjük.. Sütőpapírral...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: NehézÖsszekever, tetejére felkockázott alma, fahéj. 200 fokon kb.20 perc.Isteni!!
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűPudingport keverjük el habverővel a tejben. Ezután a tejszínhabot felverve tegyük bele óvatosan. Az edény aljára tedd sorba a kekszet. Aztán kend be a fele vaníliakrémmel. Egy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű