1 kg feketeribizli, 2-3 szegfűszeg, 1 db fahéj, 1 l gyümölcspálinka, 75 dkg cukor.
A ribizlit megmossuk, leszemezzük, és villával összetörjük. Hozzáadjuk a cukrot, fahéjat, szegfűszeget és a pálinkát. Lefedve 1 hónapig állni hagyjuk. Utána átszűrjük és üvegekbe töltjük.
a megmosott málnát egy lábosba tettem, kezemmel összetörtem.. ráöntöttem a vizet, hozzá tettem a cukrot és felfőztem... ekkor levettem a gázról és egy nagyméretű sűrű szűrön alapos...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lehűtött dinnyét kimagozzuk, daraboljuk, s egy botmixer keverőedényébe dobjuk. Beletesszük a mézet, a mentaleveleket, facsarunk bele citromot, beleöntjük a vodkát, összekeverjük....
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA borokat a vízzel egy lábasba öntjük, beleszórjuk a fűszereket. A narancs héjának a felét levágjuk, de a fehér rész ne kerüljön bele. Ezt is a lábasba tesszük, a narancsot is bele...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Shakerbe teszem a durvára összetört jeget. 2. Ráöntöm a szörpöt és a tojásfehérjét. 3. Gyorsan összerázom, hogy a tojásfehérje jól elkeveredjen. 4. Végül felöntöm te...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz