– édeskáposzta, egy kis zsíron megpirítani (mint a káposztás tésztához) , hagyni kihűlni.
– 1 tojás,
– rizsliszt,
– só, bors és fokhagyma ( reszelve )
Az alapanyagokat jól összedolgozzuk, kevés forró zsírban ( vagy ghiben) kisütjük!.
A tetejére fokhagymás, zöld fűszeres TOTU tejfölt tehetünk!
Természetesen,bármilyen zöldséggel elkészíthetitő,pl. cukkinivel,karfiollal,brokkolival,céklával,sárgarépával,zellerrel.. és ezek ötvözésével is!
A kekszet összekeverjük a porcukorral, az olvasztott rámával és a tejjel, majd két egyenlő részre osztjuk. Az egyik felébe kakaópor és rumaroma, a másik felébe mandula aroma kerül...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA brokkolit és a karfiolt sós vízben félpuhára főzzük közben a húst a zsíron megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk. A félkész brokkolikat egy tálba tesszük a krémsajttal és a fokhagymával...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű