-4 púpozott evőkanál tápiókaliszt,
- 4 púpozott evőkanál szezámmagliszt,
-3 púpozott evőkanál lenmagliszt,
-3 púpozott evőkanál bambuszrost,
-1 púpozott evőkanál utifűmaghéj,
-1 teáskanál szódabikarbóna,
-1 teáskanál aszkorbinsav por (C-vitaminpor),
-1 teáskanál só,
-1,5-2 dl víz.
A száraz hozzávalókat alaposan összekeverjük.
Hozzáöntjük a vizet.
Összekeverjük és egy “majdnem összeálló” csak kicsit ragacsos tésztát készítünk.
Húsz percig hagyjuk pihenni.
Végleges formára gyúrjuk.
Húsz percen át 200 fokon sütjük, majd további 40 percig 180 fokon.
Sütés után tiszta konyharuha alatt érdemes pihentetni.
Rácsra szoktam tenni, hogy ne fülledjen be
Bedagasztjuk,10percig kelesztem.Átgyúrom majd 30percig kelesztem. Megformázom és addig kelesztem amíg a sütő 200fokra melegszik.Vízgőzben sütöm kb35-40percig.
Elkészítési idő: 1 Nehézség: KözepesA cukrot és a tejet keverd el egymással és melegítsd fel. Fontos, hogy ne legyen forró csak kéz meleg. Ebbe öntsd bele az instant élesztőt és várj amíg szépen felfut. Majd készíts...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDas Mehl in eine große Rührschüssel sieben, das Salz darunter mischen. Anschließend das Wasser erhitzen, darin die Butter schmelzen, die kalte Milch dazugeben und in der nun lauwar...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDagaszt. 30 perc kel. Átgyúrni 45 perc kel. Átgyúrni 40 perc kel. Formázni 30 perc kel. Hideg sütőbe tepsin 200 fok 75 perc vagy edénybe 230 fok 75 pe...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű