disznó hús
hagyma
csirke máj
gomba
reszelt sajt
főző tejszin
só
bors
A hús szeleteket sózzuk, borsozzuk és tepsibe rakjuk. A hagymát zsiron megpíritjuk. Beletesszük a májat és fehéredésig sütjük. Ezt rátesszük a húsra, megszórjuk gombával, bőven reszelt sajttel, 5-6 kanál főző tejszinnel meglocsoljuk. Alufóliával letekerva 1 órát pároljuk majd sütjük.
A húsokat nagyobb szeletekre osztjuk és ha szükséges, enyhén kiklopfoljuk. A húsok egyik oldalát vékonyan átkenjük a mustárral, majd lisztbe forgatjuk. A tojást felverjük, fűszerez...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFelforralok mindent. Tejfölbe csomómentesen elkeverem a lisztet, hőkiegyenlítek, rottyan egyet, kész.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűJsosd dopj naspxoj odjndojsodi8sd sciec ec ec ecec
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA babot a főzés előtti este hideg vízbe áztatjuk. Másnap egy fazékba tesszük a csíkokra vágott füstölt szalonnát, a beáztatott babot, a vöröshagymát, a fokhagymát és a babérlevele...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű