menu

Családireceptkönyv.hu

Kínai gombás hús


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


disznó hús
hagyma
csirke máj
gomba
reszelt sajt
főző tejszin

bors

Elkészítés:


A hús szeleteket sózzuk, borsozzuk és tepsibe rakjuk. A hagymát zsiron megpíritjuk. Beletesszük a májat és fehéredésig sütjük. Ezt rátesszük a húsra, megszórjuk gombával, bőven reszelt sajttel, 5-6 kanál főző tejszinnel meglocsoljuk. Alufóliával letekerva 1 órát pároljuk majd sütjük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar mustáros rántott hús
mustáros rántott hús

A húsokat nagyobb szeletekre osztjuk és ha szükséges, enyhén kiklopfoljuk. A húsok egyik oldalát vékonyan átkenjük a mustárral, majd lisztbe forgatjuk. A tojást felverjük, fűszerez...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Judit
Gyümölcsleves
Gyümölcsleves

Felforralok mindent. Tejfölbe csomómentesen elkeverem a lisztet, hőkiegyenlítek, rottyan egyet, kész.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: demasc
Zserbó
Zserbó

Jsosd dopj naspxoj odjndojsodi8sd sciec ec ec ecec

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Roberta
Klasszikus babfőzelék
Klasszikus babfőzelék

A babot a főzés előtti este hideg vízbe áztatjuk. Másnap egy fazékba tesszük a csíkokra vágott füstölt szalonnát, a beáztatott babot, a vöröshagymát, a fokhagymát és a babérlevele...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk