45 dkg sertés oldalas
8 kanál ketchup
4 kanál méz
2 kiskanál mustár
1 kanál balzsamecet
csípős paprikakrém
só
bors
Elkészítjük a pácot, mindent összekeverünk, és a húsokat beletesszük. Hűtőbe tesszük 1-2 órára. Ezután a sütőbe tesszük és letakarva megsütjük. Ha kell, a tetejét pirosra sütjük. Burgonyapürével vagy rizzsel is tálalhatjuk.
http://receptneked.hu/sertes/ragacsos-oldalas/
Először is a zöldbabot főzzük meg. Majd a rizsát is, de azt csak félig. Majd készítsük el a husit. A hagymát aprítsuk fel és fonnyasszuk meg kevés olajon, majd tegyük hozzá a pi...
Elkészítési idő: 30-35 perc Nehézség: KönnyűKeverd össze a töltelékhez a darált húst sóval, borssal, tojással és pirított vöröshagymával. Ha lágynak találod a masszát, 1-2 ek. útifűmaghéjat is tehetsz bele. A bekevert darált...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sertésbordákat az ismert módon előkészítjük. Kiveregetjük, sóval ízesítjük, törött borssal fűszerezzük, lisztbe forgatjuk. A bordákat egy kevés zsírban elősütjük, majd lábasb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA malackaraj bőrét bevágni, de csak a bőr részét. Minden oldalát olívaolajjal bekenni, és besózni. A bőrős részét is. Jól belekenni a húsba, a fűszerekkel együtt. Forró sütőbe rakn...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű