menu

Családireceptkönyv.hu

Ragacsos oldalas recept


Írta:

Elk. idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


45 dkg sertés oldalas
8 kanál ketchup
4 kanál méz
2 kiskanál mustár
1 kanál balzsamecet
csípős paprikakrém

bors

Elkészítés:


Elkészítjük a pácot, mindent összekeverünk, és a húsokat beletesszük. Hűtőbe tesszük 1-2 órára. Ezután a sütőbe tesszük és letakarva megsütjük. Ha kell, a tetejét pirosra sütjük. Burgonyapürével vagy rizzsel is tálalhatjuk.

Trükkök, tippek, praktikák:


http://receptneked.hu/sertes/ragacsos-oldalas/

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Janee
Rakott zöldbab
Rakott zöldbab

Először is a zöldbabot főzzük meg. Majd a rizsát is, de azt csak félig. Majd készítsük el a husit. A hagymát aprítsuk fel és fonnyasszuk meg kevés olajon, majd tegyük hozzá a pi...

Elkészítési idő: 30-35 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Reform töltött paprika
Reform töltött paprika

Keverd össze a töltelékhez a darált húst sóval, borssal, tojással és pirított vöröshagymával. Ha lágynak találod a masszát, 1-2 ek. útifűmaghéjat is tehetsz bele. A bekevert darált...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Sertésborda hentes módra
Sertésborda hentes módra

A sertésbordákat az ismert módon előkészítjük. Kiveregetjük, sóval ízesítjük, törött borssal fűszerezzük, lisztbe forgatjuk.   A bordákat egy kevés zsírban elősütjük, majd lábasb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
BŐRŐS MALACKARAJ *
BŐRŐS MALACKARAJ *

A malackaraj bőrét bevágni, de csak a bőr részét. Minden oldalát olívaolajjal bekenni, és besózni. A bőrős részét is. Jól belekenni a húsba, a fűszerekkel együtt. Forró sütőbe rakn...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk