20 dkg őrölt mandula
2 dkg kókuszliszt
3 érett banán
5 dkg kókuszolaj
1 tojás
5 dkg cukor- és tejmentes étcsokoládé pasztilla
1 teáskanál szódabikarbóna
1/2 teáskanál só
1 vaníliarúd kikapart magjai
A banánkenyér valamennyi hozzávalóját a csokoládé kivételével összeturmixoljuk. Hozzáforgatjuk a pasztillákat. Sütőpapírral bélelt 12 x 22 centis formába töltjük és 175 fokos sütőben 40-50 perc alatt megsütjük.
Összegyúrjuk és formázzuk, sütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHozzávalók: 40-45 dkg liszt, 1/2 cs. sütőpor, 2 tojás sárgája, 2 ek. cukor, pici só, 25 dkg ráma, 1 pohár tejföl. Ezt összegyúrjuk, közepes keménységű, jól nyújtható tésztát kapunk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat alaposan összekeverjük, majd vizes kézzel kis golyókat formázunk, és kókuszreszelékben megforgatjuk.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tésztához valókat a tojásfehérje kivételével összekeverjük. 2. A fehérjét habbá verjük. Majd szépen a többihez keverjük ezt is. 3. Kb. 35 perc alatt megsütjük a piskótá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű