5 tojás
15 dkg gesztenyeliszt
1 ek méz
sütőpor, só
6 tojásfehérje
2 ek mák
1 ek chia mag
1 ek méz
étcsoki
mentalevelek
sárgabarack
Gesztenyés piskóta mákos-totukrémmel és sárgabarackkal: 15 dkg gesztenyelisztböl, 5 tojásból, 1 evökanál mézböl, fél csomag sütöporból, csipetnyi sóból piskótát sütöttem (a tojásfehérjéböl külön haben vertem és miután a többi hozzávalót összekevertem, adtam hozzá a felvert tojásfehérjét), 20 perc alatt készre sütöttem, 180°C-on.
6 tojásfehérjéböl totut készítettem, összekevertem 2 evökanál mákkal és egy evökanál chiamaggal, egy evökanál mézzel.olvasztott étcsokoládéval díszítettem, tálalás elött friss sárgabarackkal és mentalevelekkel kiraktam.
Marci Murok Receptezzunk paleo alapanyagokbol fb csoport
jól keverjük ki a tojást, a cukrot, és a lágy margarint. Adjuk hozzá a tejfölt, majd felváltva a tejet, és a sütőporos lisztet is. A masszát öntsük sütőpapíros tepsibe. A massza te...
Elkészítési idő: 25 Nehézség: KönnyűEgy tálban elkeverjük a lisztet, és a cukrot. 2 Hozzáöntjük az összes tejet, és csomómentesre keverjük. 3 Elkeverjük benne a tojássárgát, és beletesszük a félbevágott vaníliaru...
Elkészítési idő: 6 adag Nehézség: KönnyűA piskótakorongokhoz mérd össze a tejet és a kókuszzsírt, majd langyosítsd meg, hogy a kókuszzsír megolvadjon. Keverd bele a pár csepp ecetet (ettől sűrűsödni fog egy kicsit) és a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA töltelékhez a 2,5 dl tejben elkeverjük a búzadarát. Az 1 liter tejet a margarinnal, a cukorral és a vaníliás cukorral feltesszük főni, majd amikor felfőtt, belekeverjük a búzadar...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű