menu

Családireceptkönyv.hu

Moszkauer


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


10 dkg eitrit, 15 dkg durvára darált dió, 7 dkg kókuszzsír,7 dkg durvára aprított, eritritben előfőzött, keményre szárított kezeletlen narancshéj, 1 dl cocomas, 1 dkg nyílgyökérliszt, 1 dkg bambuszrostliszt, 10 dkg, legalább 85 %-os étcsokoládé, 1 tk. kókuszzsír.

Elkészítés:


Az 1 dkg kókuszzsír és a csokoládé kivételével egy edényben összemelegítjük az összes hozzávalót. Bocs., a liszteket is a végén adjuk hozzá. 175 fokra előmelegített sütőben sütőpapírra kis kerek halmokat rakunk egymástól nagyobb távolságra, mert sülés közben elterülnek. Akkor jó, amikor a szélek már barnára sülnek. Hagyjuk teljesen kihűlni. A sütik hátulját áthúzzuk a gőzön felolvasztott, kókuszzsírral hígított étcsokival. És lehet, hogy karácsonyig még egy adagot krll készítenünk ... ;)

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Gyuszi
Stollwerck szelet
Stollwerck szelet

A szódabikarbonát és lisztet összekeverjük, majd eldörzsöljük a margarinnal, és hozzáadjuk a tojást, a kakaót és a porcukrot. A tésztát öt részre osztjuk, kinyújtjuk és 180 fokr...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Zabpelyhes keksz
Zabpelyhes keksz

A zabpelyhet lisztet, szódabikarbónát és fahéjat jól elkeverem egy tálban, egy másik tálban a rámát a tojással és a cukorral habosra keverem. A kettőt összekeverem, hozzá admk a di...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Rigó Jancsi
Rigó Jancsi

A tojásból, cukorból, lisztből, kakaóból, sütőporból piskótát sütünk ( 20x30cm tepsiben). Amikor kihült lapjára kettévágjuk, a felső lapot megkenjük a barack lekvárral, a csokit f...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Judit
Hámán táska
Hámán táska

Habosra keverem a vajat és a porcukrot. Hozzáadom a vanília-kivonatot, a tojássárgáját, valamint a tejet, és ismét összekeverem. Átszitálom a lisztet, a kakaó port, a sütőport és...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk