menu

Családireceptkönyv.hu

CAMEMBERTES BUCI


Írta:

Elk. idő: 50 perc
Adag: 2 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 camembert sajt
1 UPDATE leveles tészta
1 előre pirított lilahagyma
4 szelet előre pirított bacon
1 tojássárgája

Elkészítés:


A sajtot kettévágjuk, a köralakúra vágott leveles tésztára tesszük az egyik felét. Rákanalazzuk a pirított lila hagymát és a bacont. Majd ráhelyezzük a sajt másik felét. A tésztát a sajt körül 8 egyenlő részre vágjuk. Egyenként ráhajtjuk a sajtra, de közben egy felvert tojássárgával mindegyiket kenjük le.
180 °C-on kb. 20 perc alatt ropogósra sütjük.

CAMEMBERTES BUCI

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Ildikó
Rántott hagymakarika
Rántott hagymakarika

A hagymákat pucold meg, majd 1 cm vastag szeletekre karikázd fel. Szedd szét a karikákat. Egy tálban keverd össze a lisztet, sütőport, sót tojást és az olajat és a sört. Keverd t...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Paleo kókusz joghurt
Paleo kókusz joghurt

1 liter kókusztejet (cocmasból is jó) felmelegítettem, de nem forraltam. Hozzáadtam egy adag probiotikumot aztán 1 ek zselatint elkevertem egy kicsi hideg vízben és azt is beleöntö...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Tünde
Vaníliapuding (Buday- féle)
Vaníliapuding (Buday- féle)

A tojássárgáját kikeverjük a keményítővel és porcukorral, majd folyamatosan keverve hozzáadjuk a tejet. Gőz fölött tovabb sűrítjük folyamatos keveréssel. A vajat és a vaníliás cukr...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Papp Gina
Gombakrém
Gombakrém

A gombát megtisztítjuk, majd lereszeljük. A vöröshagymát apróra vágjuk, és 10 dkg vajon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a gombát, és zsírjára sütjük. Meghintjük a liszttel, elkeverjü...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk