1 citrom frissen facsart leve, fél dl extra szűz olívaolaj, csipet só, bors, pár csepp lovely sweet folyékony édesítő, 1 duci gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyem, 0,5 dl tejföl v. natúr joghurt
A hozzávalókat habverővel simára keverjük (lehet turmixolni is). A végeredmény egy krémes állagú, telesen homogén szerkezetű öntet lesz.
Hűtőben pár napig eltartható. Bármilyen friss salátához adhatjuk.
Olivaolajon lepiritom a felszeletelt vőrőshagymat es fokhagymát.Rateszem a pirospaprikát,majd a daralt hust so,bors,Felengedem vizzel ami ellepi.Ha kész,szurokanallal kiszedem a hu...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA málnát megmossuk és a cukor felével együtt robotgépbe öntjük és pépesítjük. A tojások sárgáját kikavarjuk a maradék cukorral, belekeverjük a tejet és kis lángon elkezdjük főzni....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA toast kenyér szeleteket bátran sodrófával átnyújtjuk (hogy laposabb és még vékonyabb legyen). Majd mindegyik kenyérre ráhelyezünk 1-1 szelet sajtot és 1-1 szelet sonkát. Kézzel f...
Elkészítési idő: 30perc Nehézség: KönnyűA zöldségeket felvágjuk, majd egy serpenyőben kókuszolajon megpirítjuk, közben a többi hozzávalót egy tálban alaposan elkeverjük, majd ha a zöldségek készen vannak ráöntjük a csics...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű