• 8 kisebb szelet csont nélküli karaj
• 6-8 db paprika
• 2-3 db paradicsom + paradicsomlé
• 1 fej vöröshagyma
• 10 dkg füstölt szalonna
• só, bors
• grill fűszerkeverék
• étolaj
• pirospaprika
A húst kiklopfoljuk, grill fűszerkeverékkel megszórjuk. Kevés olajon szép pirosra sütjük.
A szalonnát apró kockára vágjuk és zsírjára sütjük, rátesszük a hagymát és megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a paprikát és a paradicsomot, kevés paradicsomlét, sózzuk, borsozzuk, rászórjuk a pirospaprikát. 15-20 perc alatt készre pároljuk. Ehhez a lecsós alaphoz adjuk hozzá az elősütött karajszeleteket, majd puhára főzzük.
Update 1 tésztával kínáljuk.
Egy nagy csülök,csontról lefejtve,gyönyörű,hosszú,vastag csíkokra vágva. Lesózom,majd paprikás lisztben megforgatom,olajozott tepsibe teszem.A szélét körberakom lecsóval,nem baj,ha...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A darált húst ízesítsük ételízesítővel, reszelt fokhagymával, keverjük hozzá a tojást. 2. Formázzunk belőle 8 db kis roládot. 3. Tekerjük be baconbe, majd tegyük egy tűz...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA zsömlét vagy kenyeret beáztatjuk, a hagymát, fokhagymát lereszeljük, a kenyeret kicsavarjuk alaposan, majd minden hozzávalót jól összegyúrunk egy nagy tálban. Gombócokat formáz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát főzzük ki annak tasakján található utasítások szerint. Forrázzuk le a paradicsomot és húzzuk le a héját. Vágjuk ki a magját tegyük félre és a húsát vágjuk apróra. Az ola...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű