Tészta: 1 kanàl Norbi liszt
1 kanàl kakaópor
½ csomag sütőpor
2 tojàs
5 dkg vaj olvasztva
1 kk Norbi édesitő
Szokàsos módon piskótàt sütsz. 180fok 20 perc sütés
Krém: 25dkg túró
25dkg mascarpone
narancsaroma, kevés édesítő
Zselé: 1 narancs leve, pici édesítő, víz, tortazselé por
A szokàsos módon piskótàt sütünk, 180fok 20 perc alatt (vékony tésztaréteg lesz!).
A krém hozzávalóit simára keverjük.
A zseléhez 1 narancs levét, pici édesítőt összekeverünk, hozzáadunk annyi vizet, hogy 2 dl folyadékunk legyen. A tortazselével felfőzzük.
A piskótára rásimítjuk a krémet, naranccsal kirakjuk, majd leöntjük a zselatinnal.
Legalább 1 órát tegyük hűtőszekrénybe.
1.5 dl tej 1.5 dl víz 20 g vaj ( olvasztott) 20g cukor 15g só ( én kevesebbet teszek bele mert nem szeretem a sósat) 480g liszt 15g élesztő. A hozzávalókat össze dolgozzuk d...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű--Tedd egy tálba a lisztet a sót, a tojásokat, és a tej felét és kézi habverő vagy robotgép segítségével keverd csomómentesre a palacsinta tésztát. -. Add a maradék tejet a tésztá...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KözepesMindent a turmixba, ízlés szerint még füszerezni... és kész
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet, a szójatejet, a sütőport és a fokhagymaport egy tálba öntjük, majd csomómentesre keverjük. A rózsáira bontott karfiolt megmártjuk a tésztában, majd forró olajban kisütj...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Nehéz