Halat fém halgrillező rácsban a legegyszerűbb sütni, mivel könnyebben forgatható, és kívül is szép piros lesz, de alufóliába tekerve szintén remek.
A húsfélék, a halak mellett a grillezett zöldségek és gyümölcsök is igen finomak.
Sütés előtt a zöldségeket is kend be kevés olajjal, így ízük intenzívebb lesz, és nem ragadnak a rácshoz.
Ahogy a nyársakat, úgy a haldarabokat is oldalanként kb. 5 percig süsd! A karikákra vágott zöldségeket (pl. cukkinit, padlizsánt) vagy a gombafejeket először olajjal kend át, majd szórd meg fűszersóval! Utána forró grillen süsd 3-5 percig.
A karfiolt megtisztítom és rózsáira szedve, sós vízben megfőzöm. Még melegen kivajazott tűzálló tálba teszem, s a következő keverékkel leöntöm. Az egész tojásokat jól elhabarom a t...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű20 dkg kókuszreszeléket önts fel 2 liter vízzel (Egy hozzászólás alapján én javaslom az apróbb szemű kókuszreszelék használatát, vagy annak átdarálását.) Forrald fel, és még főzd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA magas falú tálra rátesszük a szűrőt, a szűrőre a konyharuhát, és a konyharuhába beleborítjuk a dobozos tejfölt (keverés nélkül), és a joghurtot is ugyanígy. Egy villával picit ös...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAszalás közben többször forgassuk meg a szárítandó terményt. Előfordulhat, hogy az időjárás miatt először napon, majd a sütőben végezzük a szikkasztást. Vannak, akik kifejezetten...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes