menu

Családireceptkönyv.hu

céklaital


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 közepes megtisztított céklagumó
1 kimagozott, hámozott alma
1 megtisztított sárgarépa
Pár csepp citrom
1 dl víz

Elkészítés:


A feldarabolt céklagumót tedd gyümölcscentrifugába. A levét önmagában is fogyaszthatod, de még jobb, ha adsz hozzá almát és sárgarépát is. Az így kapott italt hígíthatod egy deci vízzel -, illetve adhatsz hozzá ízesítésként pár csepp citromot is. Ha nincs gyümölcscentrifugád, használhatod a turmixgépet is, de ebben az esetben jóval rostosabb eredményt kapsz, amit majd le kell szűrnöd.

céklaital

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Italok,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Diópálinka
Diópálinka

az üveget lezárva 30 napig a napon érlelik az italt (horvát recept)

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Trópusi smoothie
Trópusi smoothie

Az ananászt fagyasszuk le, majd az összes többi hozzávalóval simára turmixoljuk.

Elkészítési idő: 2 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Forralt bor (Kálci)
Forralt bor (Kálci)

Az összes hozzávalót egy fazékba rakjuk még hidegen. Felforraljuk a keveréket. Ekkor nem forraljuk tovább, hogy ne veszítsen az alkohol tartalmából. Hagyjuk állni, hogy kiázzanak a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kurkumás forró latte
Kurkumás forró latte

1. A tejet és a kókuszolajat forrald fel együtt. 2. Keverd hozzá a mézet, a kurkumát, a fahéjat és a sót. 3. Turmixold össze a folyadékot, kívánatosan habos, sűrűn folyó, forró i...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk