A csirkepörköltből úgy lesz paprikás, hogy levét a tejföllel (ennek egy része főzőtejszín is lehet) simára kevert liszttel sűrítjük, azaz 2-3 percig forraljuk. A pörkölthöz is, a paprikáshoz is galuska illik köretnek, amit a főzést megelőző este készítsünk el.
Jó tanács
– A pörkölt ízét zúzott fokhagymával és őrölt köménnyel, illetve csemege Piros Arannyal is megbolondíthatjuk.
1 Betesszük az összetevőket a kenyérsütő tartályába. Tészta programon elindítjuk, kidagasztatjuk és kelesztjük a tésztát. Ez a folyamat kb 120 percet vesz igénybe. Figyelem! Által...
Elkészítési idő: 2 Nehézség: KönnyűA zöldségeket megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk. A falatnyi darabokra vágott húst késes aprítóval ledaráljuk, elkeverjük 2 evőkanál olívaolajjal, a mézzel és a szójaszósszal. A...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűapró kis trükkök, mikor az olajban már nem serceg vagyis nem hallom, látom a sülést akkor el kell kezdeni kiszedni, mert az elsők nekem is megégtek.... mivel én a tésztanyújtóval...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kókusztejet a vízzel és a fűszerekkel elkeverjük, belevegyítjük a barnarizs-lisztet. Felforrósított, olajjal vékonyan kikent serpenyőbe sonkát szórunk, megpirítjuk, majd beleöntj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű