menu

Családireceptkönyv.hu

ÉDES CSIRKEMELL PIRÍTOTT ZÖLDBABBAL


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:



ÉDES CSIRKEMELL PIRÍTOTT ZÖLDBABBAL
30 perc
Vapeur fagyasztott zöldhüvelyű vágott zöldbab (gőzben előpárolt)
Vapeur fagyasztott zöldhüvelyű vágott zöldbab (gőzben előpárolt)
laktózmentesmustármentestojásmenteskéndioxid és szulfidmenteshalmentesdiómentesszezámmagmentesföldimogyorómentesrákmentes
HOZZÁVALÓK
1 kisebb póréhagyma, vékonyra szeletelve
1 dl világos szójaszósz
1 evőkanál méz
1 evőkanál paradicsompüré
2 nagy gerezd zúzott fokhagyma
60 dkg csirkemellfilé, kis kockákra vágva
2 evőkanál olívaolaj
25 dkg Bonduelle zöldhüvelyű vágott zöldbab VAPEUR

Elkészítés:


Készítsük el a pácot: a szójaszószt keverjük el a mézzel, a paradicsompürével és a fokhagymával.
A csirkemelldarabokat tegyük a pácba, jól forgassuk át, és legalább 2 órára tegyük a hűtőbe érni.
Hevítsünk fel egy evőkanál olajat wokban vagy egy nagyobb serpenyőben.
Dobjuk bele a zöldségeket, és folytonos keverés közben 3-4 percig pirítsuk, majd tegyük félre.
A másik kanál olajon, kevergetve pirítsuk a pácolt csirkemellet 10-12 percig.
Ezután tegyük vissza a zöldségeket, és együtt pirítsuk még 1 percig.
Párolt rizzsel tálaljuk.

Trükkök, tippek, praktikák:



VAPEUR FAGYASZTOTT ZÖLDHÜVELYŰ VÁGOTT ZÖLDBAB (GŐZBEN ELŐPÁROLT)
Az új Bonduelle Gőzben előfőzött termékekkel Ön időt és fáradtságot takarít meg és a friss zöldségek ízét és zamatát élvezheti 3 perc alatt!

ÉDES CSIRKEMELL PIRÍTOTT ZÖLDBABBAL

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Lencsegulyás
Lencsegulyás

A füstölt lében a lencsét odarakjuk főni a babérlevéllel,a hagymát egy másik lábasban zsíron megdinszteljük a kockára vágott húst hozzáadjuk fehéredésig pirítjuk.Majd a a paradicso...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Imre
Karalábéleves tejfölösen
Karalábéleves tejfölösen

A karalábét, répát meghámozzuk. A karalábét csíkokra vágjuk, a répát felkarikázzuk. Lábosba tesszük őket, hozzáadjuk a delikátot és felöntjük vízzel. Ha kell, sózzuk, de szerintem...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
KRUMPLILEVES
KRUMPLILEVES

A krumplit tisztítás után kis kockákra, a hagymákat finomra aprítom. Felhevített zsiradékban a lisztet zsemleszínűre pirítom, beledinsztelem a vöröshagymát, majd a fokhagymát. F...

Elkészítési idő: 50 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Palóc leves
Palóc leves

A húsból pörköltet készítünk a következő módon: a sertéscombot és a hagymát felkockázzuk. A hagymát megpirítjuk kevés olajon, meghintjük pirospaprikával, majd rátesszük a f...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk