* 0,5kg darált marha hátszínt
* 1 hagyma, darált
* 1 evőkanál ketchup
* 1 evőkanál aszalt paradicsom, vékonyra vágva
* 1 / 4 csésze fokhagyma, apróra vágott
* 1 / 2 teáskanál Worcestershire szósz
* 1 / 2 teáskanál Tabasco szósz
* 1 / 2 teáskanál méz mustár
1 Keverd össze az összetevöket
2 Készith húspogácsákt, és forró olajon süsd ki.
A bőr nélküli tepertőt húsdarálón ledaráljuk. Sózzuk, borsozzuk, belekanalazzuk a margarint és a mustárt. Alaposan összekeverjük.
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: NehézMinden hozzávalót turmixba tenni és krémesíteni.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKis vajon egy felkockázott almát 1-2 percig pároltam, rászórtam a fahéjat és 30-40 g zabpelyhet, kevergettem kicsit, majd kb fél deci vízzel felöntöttem. Amikor felvette, tálba tet...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű