500 g túró
175 g natúr joghurt
5 db tojás
5 evőkanál rizsdara
5 evőkanál eritrit
1 evőkanál útifűmaghéj
1 db citrom reszelt héja
2 db őszibarack
1 fürt szőlő
A tojásokat szétválasztjuk, a sárgájához adjuk az eritritet és fehéredésig keverjük. Ezután hozzáadjuk a széttört túrót, rizsdarát, útifűmaghéjat, joghurtot és a citrom reszelt héját. A tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd óvatosan a túrós masszához forgatjuk. Végül sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük és a tetején szépen elrendezzük a vékony szeletekre vágott barackot és a szőlőszemeket. 180 fokra előmelegített sütőben 30-40 perc alatt készre sütjük.
• 20 dkg cukor, 1 tojás, 1,5 dl étolaj, 2 cs vaníliás cukor, 35 dkg liszt, 2 ek kakaópor, 5 dl kefír, 1 tk szódabikarbóna, • összekeverni, vajazott, lisztezett tepsibe, • 50 dkg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA liszteket egy tálban összekeverjük. Hozzáadjuk a csipet sót, az őrölt vaníliát, az eritritet és a citromhéjat, majd ezeket is alaposan belekeverjük. A 2 tojást a lisztes keverék...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mézet és a turmixot alaposan elkeverem, majd fakanállal belekeverem a lisztet is. Nem lesz kemény a tészta, így jó, csak váljon el az edény aljától. Legalább 1 napig pihentetem...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa darált kekszet a margarinnal, cukorral és a kakaóporral elmorzsoljuk. Annyi tejet adunk hozzá, hogy formázható kemény masszát kapjunk. Egy kisebb méretű tepsibe folpack-ot terít...
Elkészítési idő: 15perc Nehézség: Nehéz