1 fej vöröshagyma, apróra vágva
1 evőkanál vaj
2 gerezd zúzott fokhagyma
2 teáskanál mustár
só, bors ízlés szerint
2 dl tejszín
2 doboz Bonduelle szeletelt gomba
A hagymát a vajon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a fokhagymát, fél perc múlva a 2 üves gombát.
Pár percig pirítjuk, majd a mustárral ízesítjük, és felöntjük annyi vízzel, ami éppen ellepi.
5-6 perc fedő alatt hagyjuk főni, majd lezárjuk, és botmixerrel pépesítjük.
Sóval, borssal ízesítjük, és felhúzzuk a tejszínnel. Fokhagymás pirítóssal kínáljuk.
1. A zsemléket meghámozzuk és beáztatjuk a tejbe, majd alaposan kinyomkodjuk. 2. A hagymát meghámozzuk, finomra vágjuk. 3. A vajban megfonnyasztjuk, hűlni hagyjuk. 4. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA karalábét, répát meghámozzuk. A karalábét csíkokra vágjuk, a répát felkarikázzuk. Lábosba tesszük őket, hozzáadjuk a delikátot és felöntjük vízzel. Ha kell, sózzuk, de szerintem...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűElkészítés: A kelkáposztát (torzsája nélkül, azt én megeszem főzés közben nyersen) 4-5 cm-es kockákra vágjuk, majd 1 liter vízben feltesszük főni. Teszünk bele - ízlés szerint - e...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA csirkemellfilét apró kockákra vágjuk. A vörös- és fokhagymát meghámozzuk, felaprítjuk. A zöldségeket megtisztítjuk, és a zöldborsó kivételével felkockázzuk. Egy jó nagy lábosban...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes