1 cs. vaníliapudinpor,
1 ek. liszt
5 ek. cukor
4 dl tej
2,5 kk. italpor vagy instant tea por
kevés margarin kb. 10 dkg
a pudingot megfőzzük,aztán hozzá adjuk a port,kicsit hűl és margarinnal kihabosítjuk
1. A tésztához valókat zsírpapíron megsütjük, és hagyjuk kihűlni. 2. A pudingot sűrűre megfőzzük, majd miután kihűlt, hozzákeverünk 20 dkg habosra kevert margarint, 2 nagy kanál...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA meggybefőttet lecsöpögtetjük, és a levét is félretesszük. A hozzávalók kiméréséhez egy 2,5 dl-es börgét használunk. A mákot, a lisztet, és a porcukrot egy tálba mérjük, hozzáadj...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűKezdjük a vaníliás réteggel, mert amíg a többit csináljuk, lesz ideje lehűlni. 2 dl tejet elkezdünk forralni. A maradék 1 dl tejjel a pudingport és a cukrot csomómentesre keverjük....
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA tejfölt, a vaníliás cukrot és a cukrot összekeverjük. A tejet a zselatinnal felfőzzük és ráöntjük a tejfölre. Formába öntjük. Ha megdermedt gyümölccsel díszítjük. A szörpöt a v...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű