1/2 kg sertésmáj, 1/2 kg gomba, egy nagyobb fej hagyma,só bors,majoránna,fokhagyma,tárkony,és ízlés szerinti fűszer pl. magyaros
Előzőnap a májat nem túl vékony csíkokra vágom,fokhagymás tejben áztatom ,a gombát szintén nagyobb szeletekre vágom,hagymát felaprítom,zsírom megpárolom-gombát hozzáadom,fűszerezem só,bors,bőven majoránna,fokhagyma,és kevés tárkony,puhára párolom,ezt meglehet csinálni és másnap csak a lecsöpögtetett májat rátenni és megpuhítani,több szaftot hagyni rajta kicsit tocsogós legyen ,a máj ne legyen száraz . Nagyon finom
A zsemlét beáztatjuk és jól kicsavarjuk. A vöröshagymát kevés olajon egy serpenyőben üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a fokhagymát. A hagymákat hagyjuk kihülni, majd összekeverjü...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A burgonyát előfőzöm, nem túl puhára. 2. A vöröshagymát és a sonkát megdinsztelem, majd rádobom a gombát és majdnem puhára párolom, őrölt borssal ízesítem. 3. A tejföl é...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézBurgonya Először a burgonyát készítsük el, és amíg sül, elkészíthetjük a fasírtot. Tehát meghámozzuk a burgonyát, hosszában félbevágjuk, és sűrűn bevagdossuk 2/3 részükig, hogy az...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű