A tésztához
• édesítőszer10 dkg
• darált, háztartási diabetikus keksz40 dkg
• kakaópor2 evőkanál
• rum2 evőkanál
• tej, amennyit felvesz1 kevés
A krémhez
• tej1 dl
• liszt1 evőkanál
• Ráma10 dkg
• kókuszliszt10 dkg
• édesítőszer10 dkg
Lépés 1
A tészta hozzávalóit annyi tejjel gyúrjuk össze, hogy ne essen szét, de lehessen sodorni. A gyúródeszkát megszórjuk kókuszreszelékkel, majd a tésztát kb. 1 cm vastagságúra kinyújtjuk rajta.
Lépés 2
A krémhez a tejből, a lisztből és az édesítőszerből sűrű masszát főzünk. A kihűlt tejes krémet eldolgozzuk a Ramával és a kókuszreszelékkel, majd megtöltjük vele a kekszes tésztát.
Lépés 3
Felgöngyöljük és néhány órára hűtőbe rakjuk.
1. 1. réteg hozzávalóit összekeverjük, és egy magas peremű edénybe tömködjük. 2. Jól lelapítjuk, mivel nem sütjük meg, és meg kell, hogy tartsa a töltelékeket. 3. 2. réteg:...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézEgy közepes méretű tepsit kikenünk vajjal. A tejport és a kakaót alaposan összekeverjük egy tálban, hogy ne maradjanak egyikből se pici csomók. Egy kisebb edénybe beletöltjük a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMielőtt elkezdjük kikeverni a piskótát először gyújtsuk be a sütőt hogy forró legyen . Tojásokat szétválasztjuk a fehérjét egy pici sóval és kevés citromlével kemény habbá verjük ,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A margarint kikavarjuk a porcukorral, vaníliás cukorral, sorra hozzáadjuk a tojások sárgáját, mindenikkel alaposan kikeverve, ezután hozzátesszük a sütőporral elvegyített liszte...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz