30 dkg eper
2 dl tejszín
3 tojás
2/5 dl tej
2 teáskanál epres pudingpor
porcukor ízlés szerint
Az epret megmostam, es kockakra vagtam
Botmixerrel pürésítettem 4 evőkanál porcukorral
A három tojás sárgáját, 2 evőkanál porcukorral kikevertem
A pudingport a tejjel csomomentesre kevertem, hozza adtam a tojasos cukorhoz,es sűrűre foztem
Hagytam hűlni
Habosra vertem a 3 tajasfeherjet, es a tejszint is
Amikor kihűlt a krém , akkor mehet hozza az eper pép , a tojashab, es a tejszinhab
Megkostoljuk, es ha nem talaljuk eleg edesnek, akkor keverhetunk hozza porcukrot
Legalabb 3 orara fagyasztoba tesszuk...
En, az perhez 4 evőkanál porcukrot, a kremhez ,2 evőkanállal tettem...ezt lehet valtoztatni izles szerint...
Habosra kikeverjük a cukrot az tojássárgájával a fehérjét habbá verjük., majd tovább keverjük a tejfellel. Beleadjuk az olvasztott margarint, a lisztet a sütőporral, a darált mák...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt felfuttatom langyos cukrozott tejbe, az átszitált liszthez hozzá adom a pici sót, felfuttatott élesztőt s tojások sárgaját és langyos tejjel bedagasztom,,,kalács tészta...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A sütőt bekapcsoljuk 180 fokra. 2. A margarint felolvasztjuk, és a kakaó kivételével, a többi hozzávalóval csomómentesre keverjük. 3. A tészta egyik felét (kicsit többet is le...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű